Beeld en Geluid

Op 24 mei 2023 ging een bus vol vrouwen van de Tielse Vrouwencontactgroep een uitstapje maken naar Beeld en Geluid in het Mediapark in Hilversum. We werden ontvangen met koffie en een petiti-four. En gingen daarna naar een zaal waar we een programma te zien kregen van nostalgische Nederlandse tv-beelden. Pipo de Clown, Dappere Dodo, Swiebertje, de Fabeltjeskrant, Willem Duijs, de Mounties, Willy en Willeke Alberti, Johnny en Rijk, André van Duijn en Corry van Gorp en nog veel meer tv
beroemdheden zagen we voorbij komen! Dat was genieten! Na dit leuke programma gingen we de bus weer in. Waar zouden we gaan dineren? We hadden best wel trek gekregen! De bus had wel een bijzondere route gekozen: door een woonwijk en daarna de smalle straatjes van Houten wist de bus het restaurant te vinden! Wat een stuurmanskunst had onze chauffeur van busonderneming Krol! Onze complimenten! Om 20.45 uur waren we weer op ons opstappunt bij de Drumptse Hof! Hartelijk bedankt Reiscommissie!

Scroll naar boven