Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is BannerGld-1024x328.png

Avonden

15 januari
Nieuwjaarsreceptie, van 15-17 uur. Met een hapje en een drankje wensen we elkaar een mooi en gezond nieuwjaar toe. Dat we elkaar maar vaak mogen ontmoeten bij onze gezellige club

19 februari
Jaarvergadering. Deze wordt dit jaar afgesloten met een heerlijk stukje cabaret van de ‘Vrolijke Noot’. Zo gaan we vrolijk het nieuwe jaarprogramma in.

18 maart
Miriam de Waard, professional organizer, geeft ons tips, hoe we ons huis zo optimaal mogelijk kunnen inrichten zodat ons huis een plek is om van te genieten. Op ludieke wijze vertelt zij ons hoe we er mee om kunnen gaan als we kleiner gaan wonen.

15 april
Jan Beijer, columnist van het Kontakt, komt ons over zijn belevenissen in Tiel en omstreken vertellen. Het belooft een leuke avond te worden.

27 mei
Gera van Leun komt ons vertellen over de vlindertuin en alle plannen rondom de biodiversiteit in de regio. De week erna gaan we in de tuin zelf kijken en drinken we koffie in Zinder (voor wie dat wil).

16 september
Kees Schipper verzorgt een muzikale quiz met beeld- en geluidsfragmenten. De liedjes mogen natuurlijk meegezongen worden!

21 oktober
Lezing over de voedselbank en kledingbank Klesteo. Er wordt van alles uitgelegd, bijvoorbeeld: wie komen er voor in aanmerking? Hoe worden de voeding en kleding bijeengebracht? Ook is er een mogelijkheid om samen bij de voedselbank te gaan kijken.

18 november
Creatieve avond. Samen gaan we een kerstbakje maken . Heeft u daar niet zo’n zin in, dan kunt u meedoen aan het Elfstedenspel. We gaan aan de hand van allerlei opdrachten de Elfstedentocht naspelen.

16 december
Kerstdiner

Scroll naar boven