Contactavond 21-10-2022

Op onze avond van 21 november was mevrouw Carla Mostard onze gast. Zij kwam ons meer vertellen over de ziekte Alzheimer. Een veel voorkomende ziekte die onomkeerbaar is.

Mevrouw Mostard heeft er in familiekring mee te maken. Het is voor veel mensen zeker schrikken als de diagnose gesteld wordt. En het is ook best wel ingrijpend. In Tiel is een Alzheimer cafe, een keer per maand, waar de mogelijkheid bestaat om onderling ervaringen en weetjes uit te wisselen zodat het in het dagelijks leven wat makkelijker wordt, voor de patiënt en de naasten. En als u denkt wat een zwaar onderwerp, dan kan een bezoek aan het Alzheimer café u misschien op andere gedachten brengen.

En dan nog even tot slot het volgende….

De Tielse Vrouwen Contactgroep heeft weer een koffie-ochtend voor de leden:
bij BUITENSPORIG om 10.30 uur op woensdag 30 november.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven